Informació d' interès

Guia normes urbanístiques del POUM | Urbaweb

Estructura de les normes urbanístiques

L' objetiu principal del treball és la simplificació de l'estructura i contingut de les normes urbanístiques dels POUM i clarificar conceptes relatius als diferents instruments normatius.

Podeu descarregar en format PDF la guia de referència per a l' elaboració de les normes urbanístiques del POUM.

Annex (308 Kb)

Estructura i contigut (430 Kb)

Definició i regulació dels paramentres urbanístics d'ordenació (1059 Kb)

Font d'informació i autor: Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Diputació de Barcelona, Col·legi d'Arquitectes de Catalunya, Mancomunitat de Municipis de l'AMB, el Consell Comarcal del Maresme i l'Ajuntament de Mataró.
Autorització d'ús d'acord Llei 37/2007

diccionari | Urbaweb

Diccionari visual de la construcció

El Diccionari visual de la construcció està dividit en sis capítols: urbanisme, edificis, elements constructius de l'edifici, infraestructures de transport i comunicació, construccions hidràuliques i execució de l'obra.

Font d'informació i autor: Departament de Territori i Sostenibilitat (TES)
Autorització d'ús d'acord Llei 37/2007
Pot baixar-se i consultar el diccionari en format PDF (1 MB) fent clic al dossier dosier

Codis urbanístics | UrbawebEstructura documental del planejament urbanístic general

La Direcció General d’ Ordenació del Territori i Urbanisme, ha iniciat un programa de sistematització del planejament urbanístic amb la voluntat, d’una banda, de servir de guia i facilitar la feina als redactors en els seus aspectes més formals. I així possibilitar una elaboració més eficaç del sistema d’informació territorial de Catalunya.

Ha elaborat uns codis que permetent la identificació dels diferents teixits que constitueixen els aspectes fonamentals del regim urbanístic del sòl. Aquestes claus no tenem caràcter vinculant.

Fent clic a la imatge, pot baixar-se els codis d'identificació en PDF (1.4 MB)

Font d'informació i autor: DGOTU
Autorització d'ús d'acord Llei 37/2007

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.