Urbaweb.com en compliment de la Llei Orgànica, 15/1999 de 13 de desembre de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD) i de la seva normativa de desenvolupament, estableix la següent política de protecció de dades amb la finalitat fonamental de garantir i protegir la privacitat de les dades personals.
Urbaweb.com informa els seus usuaris de l'existència d'un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal. L'esmentat fitxer està dotat de les mesures tècniques necessàries per garantir la seguretat de les dades en ell registrades, així com per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat als mateixos.

L'accés a determinats serveis del portal necessita|precisa el previ registre de l'usuari sent necessari l'acompliment|emplenament de diverses dades del formulari. Mitjançant l'esmentat acompliment|emplenament l'usuari autoritza a Urbaweb.com la incorporació de les dades a un fitxer automatitzat així com el seu tractament amb les úniques finalitats determinades en aquesta política de privacitat. Llevat d'indicació expressa, el camp de les respostes serà voluntari. En cap cas el no acompliment|emplenament de les dades voluntàries no implicarà una disminució en la qualitat del servei prestat.
L'exercici de tals drets l'usuari haurà de dirigir una sol·licitud per escrit a la següent direcció|adreça de correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Urbaweb.com disposa únicament de les dades que vostè de forma voluntària ens proporciona. Les esmentades dades es recullen amb l'única finalitat de garantir a l'usuari un millor servei i amb l'exclusiu final|finalitat de dur a terme activitats de publicitat i màrqueting. En cap cas les dades proporcionades a Urbaweb.com pels seus usuaris no són cedides a persona o a cap empresa.

Urbaweb.com es reserva el dret de modificar en qualsevol moment la present política de privacitat sense necessitat d'avís previ.

Responsable legal del lloc web
Octavio Redondo - DNI:  - Tel. 649150985 - c. Huelva 108 - Barcelona 08020  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes el seu ús.