Les condicions d'ús i avisos són aplicables al lloc web Urbaweb.com i no s'apliquen a continguts de tercers.
El lloc web Urbaweb.com es posen a la seva disposició sempre que accepti íntegrament els termes, condicions i avisos continguts en el present. El seu ús s'interpretarà com a una acceptació de tots els termes referits, condicions i avisos.

Formularis d'alta
Abans de donar-se d'alta en el nostre servei, haurà d'acceptar els següents termes i condicions d'ús:
Aquest servei ha de ser usat sota la pròpia responsabilitat de l'usuari. Urbaweb.com farà tot el possible per donar un servei estable i durador, però en cap cas no podrà garantir el seu funcionament ni, indemnitzar per possibles problemes deguts a un mal funcionament del sistema.

L'usuari no podrà usar aquest servei per transmetre qualsevol classe de material il·legal, amenaçador|amenaçant, difamatori o qualsevol altre tipus de material que pugui ser considerat ofensiu, incloent qualsevol material que vagi en contra dels interessos comercials de Urbaweb.com, que constitueixi una ofensa criminal, violi els drets de d'altres, o qualsevol altre tipus de violació aplicable a la seva localitat, estat, país o per les lleis internacionals.
L'usuari serà l'únic responsable de les manifestacions, opinions, articles que realitzi i dels perjudicis que causi a urbaweb.com o a tercers per la informació que faciliti.

En enviar les dades, l'usuari accepta les condicions d'ús aquí exposades.
Urbaweb.com es reserva el dret de cancel·lar qualsevol compte que vagi en contra d'aquests termes.

Urbaweb.com no controla tota la informació disponible en els serveis que ofereix. Qualsevol opinió, anunci, ofertes o qualsevol altre tipus d'informació o contingut presentat al lloc Web, són propietat exclusiva dels seus respectius autors, que són els únics responsables del seu contingut.

L'usuari no vendrà, deixés o llogués el seu compte d'usuari.
Si s'incompleix alguna d'aquestes condicions, l'usuari perdrà el dret a usar el seu compte.

Butlletins electrònics
En qualsevol comunicat realitzat a través de butlletins electrònics, l'usuari tindrà la facultat de donar-se de baixa del servei i/o deixar de rebre els butlletins, bé sigui notificant el seu correu electrònic al propi butlletí, o manant un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessiteu que el JavaScript estigui habilitat per a mostrar-la perquè s'elimini de les base de dades de receptors.

Privacitat i protecció de dades personals
Consulti la Declaració de Confidencialitat continguda en (avís legal) per obtenir informació addicional sobre la recepció i l'ús de la seva informació personal.

Limitació a l'ús personal i no comercial
Llevat que s'especifiqui d'una altra forma, el lloc Web o Serveis d'Urbaweb.com són per al seu ús personal i no comercial. No pot modificar, copiar, distribuir, transmetre, mostrar, realitzar, reproduir, publicar, concedir llicències, crear treballs|feines derivats, cedir ni vendre cap informació, programari, productes o serveis obtinguts del lloc Web Urbaweb.com.

Enllaços a llocs de tercers
Els serveis d'Urbaweb.com poden contenir enllaços a llocs Web de tercers ("llocs enllaçats"). Els llocs enllaçats no estan sota el control d'Urbaweb.com. No sent responsable del contingut de cap lloc enllaçat, incloent entre altres, qualsevol enllaç contingut en un lloc enllaçat, o qualsevol canvi o actualització d'un lloc enllaçat. Urbaweb.com no és responsable de la difusió per Web ni de cap altre tipus de transmissió rebuda des de llocs enllaçats, ni tampoc és responsable si el lloc enllaçat no funciona degudament. Urbaweb.com li proporciona aquests enllaços només per a la seva conveniència, i la inclusió de qualsevol d'ells no implica aprovació per Urbaweb.com del lloc ni cap associació amb els seus operadors.
Qualsevol acord amb tercers, (fins i tot amb anunciants), inclosos als llocs o serveis de Urbaweb.com, o la participació en promocions, inclòs el lliurament i el pagament per béns i serveis, i qualsevol altre terme, condició, garantia o representació associats amb els esmentats acords o promocions, són exclusivament entre vostè i l'anunciant o tercer. Urbaweb.com no serà responsable de cap aspecte dels esmentats acords o promocions.

Ús prohibit o il·legal
Com a condició del seu ús el lloc Web i serveis d'Urbaweb.com, vostè no utilitzarà els llocs o serveis d'Urbaweb.com per a cap propòsit que sigui il·legal o hi hagi prohibit per aquests termes, condicions i avisos. Vostè no pot usar els serveis d'Urbaweb.com de manera que poguessin danyar, deshabilitar, sobrecarregar o deteriorar el lloc Web o servei d'Urbaweb.com (o les xarxes connectades a algun lloc o servei d'Urbaweb.com) ni interferir en l'ús i gaudi per un tercer de qualsevol servei d'Urbaweb.com. Vostè no pot intentar obtenir accés no autoritzat a cap lloc o servei d'Urbaweb.com ni a altres comptes, sistemes informàtics o xarxes connectades a algun Lloc o Servei Urbaweb.com, mitjançant actes d'intrusió ("hacking"), obtenció de contrasenyes o per cap altre mitjà|medi. Vostè no pot adquirir o intentar obtenir material o cap informació per un mitjà|medi que no s'hagi posat intencionalment en la seva disposició a través del lloc Web o Serveis Urbaweb.com.

L'usuari no ha de fer un ús incorrecte dels continguts d'Urbaweb.com, utilitzant-lo amb finalitats diferents als previstos, reproduint-los, modificant-los o transformant-los. Qualsevol informació obtinguda al lloc Urbaweb.com i mostrada en una pàgina externa, s'haurà de mostrar indicant degudament la font, és a dir, el nom del lloc, i l'enllaç a la pàgina on s'ha obtingut la informació.

Codi deontològic:

  • Fomentar la llibertat i el correcte ús de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC)
  • Afavorir la difusió de valors positius, educatius i formatius.
  • Respectar els principis enunciats en la Declaració Universal dels Drets Humans i, en particular, la llibertat d’expressió i la llibertat de premsa, que es concreta en el dret constitucional de tota persona a la informació.
  • No atemptar contra la dignitat ni la integritat de les persones i així mateix respectar el dret de les persones a la seva pròpia intimitat i imatge.
  • No difondre cap informació que sigui falsa o enganyosa, evitant la difusió de missatges de caràcter il·legal o que siguin susceptibles d’atemptar contra la dignitat humana.
  • No realitzar cap pràctica que afecti a la integritat dels usuaris i de les usuàries de la xarxa.
  • No permetre informacions o opinions amb continguts que puguin suscitar discriminacions per raons de sexe, raça, creences a extracció social i cultural.
  • Evitar actituds que incitin al menyspreu o a l'ús de la violència, i així mateix, no utilitzar expressions o testimonis vexatoris o lesius per a la condició personal dels individus i la seva integritat.
  • Difondre únicament informacions fonamentades, evitant afirmacions o dades imprecises i sense base suficient que puguin lesionar o menysprear la dignitat de les persones i provocar dany o descrèdit injustificat a institucions i entitats públiques i privades, així com la utilització d'expressions o qualificatius injuriosos.
  • Observar sempre una clara distinció entre els fets i opinions o interpretacions, evitant tota confusió o distorsió deliberada d'ambdues coses, així com la difusió de conjectures i rumors com si es tractés de fets.

Materials proporcionats a Urbaweb.com o publicats al lloc Web
Urbaweb.com no reclama la propietat dels materials que vostè proporciona a Urbaweb.com (comentaris inclosos i suggeriments) o que exposa, carrega, escriu o envia a algun lloc o servei d'Urbaweb.com o als seus serveis associats per al seu accés pel públic en general o pels membres de qualsevol comunitat pública o privada (cada un d'ells denominat una "tramesa" i conjuntament "trameses"). Tanmateix, mitjançant l'exposició, càrrega, escriptura, subministrament o tramesa ("exposició") de la seva tramesa, vostè concedeix a Urbaweb.com, permís per utilitzar la seva tramesa en connexió amb el funcionament dels seus negocis d'Internet (incloent sense limitació tots els llocs o serveis de Urbaweb.com), els drets a: copiar, distribuir, transmetre, mostrar i reproduir públicament, duplicar, modificar, traduir i canviar el format de la seva tramesa; a publicar el seu nom en relació amb la seva tramesa, i el dret a atorgar una sublicència dels esmentats drets a qualsevol proveïdor d'un lloc o servei d'Urbaweb.com.
No es pagarà cap compensació respecte a l'ús de la seva tramesa com s'estableix en les presents Condicions d'Ús. Urbaweb.com no té cap obligació d'enviar o utilitzar cap tramesa que vostè pugui proporcionar i Urbaweb.com pot eliminar qualsevol tramesa en qualsevol moment a la seva sencera discreció.
En publicar la seva tramesa, vostè declara i garanteix que posseeix o d'una altra forma controla tots els drets sobre la seva tramesa, com es descriu en aquestes Condicions d'Ús, incloent, sense limitació, tots els drets necessaris que vostè proporcioni, publiqui, carregui, escrigui o remeti les trameses.

Exclusió de responsabilitat
La informació, programari, productes i serveis inclosos o disponibles a través del lloc Web o serveis d'Urbaweb.com poden incloure inexactituds o errors tipogràfics. Es realitzen canvis periòdics al lloc Web i serveis d'Urbaweb.com i a la informació que contenen. Urbaweb.com i/o els seus respectius proveïdors poden fer millores i/o canvis al lloc Web i serveis d'Urbaweb.com en qualsevol moment. Els consells rebuts mitjançant els llocs o serveis d'Urbaweb.com no han de servir de base per a decisions personals, mèdiques, legals o financeres i haurà de consultar un professional adequat per obtenir consells específics adaptats a la seva situació.
Urbaweb.com ni el seu responsable legal no es responsabilitza de la idoneïtat, fiabilitat, disponibilitat, oportunitat, absència de virus o altres components danyosos, així com de l'exactitud de la informació, programari, productes, serveis i gràfics relacionats que estiguin continguts als llocs i serveis d'Urbaweb.com per a qualsevol final|finalitat. L'esmentada informació, programari, productes, serveis i gràfics relacionats es proporcionen "en l'estat en el qual es troben" sense garantia de cap tipus. Urbaweb.com i/o els seus respectius proveïdors renuncien per la present a l'atorgament de tota garantia i manifestació respecte a aquesta informació, programari, productes, serveis i gràfics relacionats incloent totes les garanties i condicions implícites de comerciabilitat, idoneïtat per a un determinat finalitat, esforç raonable, titularitat i absència d'infracció.

Urbaweb.com ni el seu representant legal no garanteix que el servei sigui ininterromput, segur o lliure d'errors.

Cancel·lació i restricció d'accés
Urbaweb.com es reserva el dret, a la seva sencera discreció, de donar per acabats el seu accés al lloc web i serveis d'Urbaweb.com i als serveis relacionats, o a qualsevol part dels mateixos, en qualsevol moment, sense previ avís. A si com la cancel·lació dels comptes d'usuari.

Urbaweb.com també pot donar per acabat o suspendre el seu accés al lloc Web o serveis de Urbaweb.com per inactivitat, que es defineix com la falta d'inici d'una sessió en un servei en particular, durant un període considerable de temps, segons ho determini Urbaweb.com.
Urbaweb.com no tindrà cap obligació de mantenir cap contingut ni de reexpedir cap missatge no llegit o no enviat ni a vostè ni a un tercer.

Responsable legal del lloc web
Octavio Redondo - DNI:  - Tel. 649150985 - c. Huelva 108 - Barcelona 08020  - Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.