Notícies d' urbanisme

Redacció del text refós del POUM de Tarragona

Escrit per Octavio Redondo.

Malestar per la manera de fer de l’Ajuntament de Tarragona pel que fa a la redacció del text refós del POUM

Visualitza el video
El Director general d’Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ha manifestat el seu malestar per la manera de fer de l’Ajuntament de Tarragona pel que fa a la redacció del text refós del POUM (Pla d’Ordenació Urbanística Municipal) de la ciutat,  en el marc de la Comissió d’Urbanisme celebrada a Tarragona, aquest passat dimecres. Segons el director general, “no és pot anar així en l’elaboració d’aquest document quan fa més un any que l’Ajuntament disposa del text”.A més a més es posa en dubte que el consistori de Tarragona sigui capaç de disposar d’un document que compleixi totes les condicions marcades abans del 31 d’agost, dia en què finalitza el termini que el consistori va comprometre’s amb la multinacional sueca IKEA per lliurar el text refós a la Generalitat per a la seva validació. Serra va anar més enllà en dir que “és lamentable enterar-se pels mitjans de comunicació que els tècnics de l’Ajuntament han de passar-se tot l’agost treballant a corre-cuita. Així no es fan les coses”.

El director General de Territori i urbanisme, Agustí Serra, ha assegurat que des la comissió d’urbanisme i del departament de Territori i sostenibilitat s’esforçaran per tal que el document estigui publicat el dia 31 d’octubre (data límit per a la consecució del POUM firmada per Ballesteros amb la multinacional sueca), però que “en cap cas” faran la feina que ha de fer l’ajuntament de Tarragona.

El delegat del govern a Tarragona, Joaquim Nin assegura que qui està demorant l’aprovació del text no és la comissió d’urbanisme i que, un cop tinguin el document procedent del consistori, s’haurà d’examinar de forma exhaustiva atesa la seva complexitat. A més a més ha remarcat que ells no estan subjectes a cap possible data que l’ajuntament hagi acordat amb terceres empreses com Ikea.

Oriol Nel·lo: Els Plans Directors Urbanístics: identitat, models i ...

Tanmateix es dóna la paradoxa de que el planejament urbanístic general continua essent, bàsicament, d'àmbit municipal. Les deficiències derivades d' aquesta ...
oriolnello.blogspot.com

Aprovat el Pla director urbanístic del projecte del Logis Penedès

La Comissió d’Urbanisme de Catalunya ha donat llum verda a l’aprovació definitiva del Pla Director Urbanístic que ha de permetre desenvolupar el ...
www.noticiestgn.cat

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.