Notícies d' urbanisme

Nou sistema de referència geodèsic ETRS89

Escrit per Octavio Redondo.

European Terrestrial Reference System 1989 (ETRS89).

ETRS89 | URBAWEBA partir de l’1 de gener de 2015, tota la cartografia i les bases de dades d’informació geogràfica amb caràcter oficial s’hauran de canviar de l’actual sistema de referència ED50 al nou sistema ETRS89.

En conseqüència, a partir d’aquesta data, l’ICGC i els servidors de cartografia només oferiran les bases cartogràfiques en el nou sistema de referència.
Aquest canvi, impulsat per la Unió Europea amb l’objectiu d’harmonitzat la geoinformació arreu d’Europa (Real decret 1071/2007, publicat al BOE núm. 207), es va començar a materialitzar al gener de 2012 i ha de materialitzar-se l’1 de gener de 2015.

L'ICGC publica la metodologia emprada per a la transformació de les seves bases per tal que els usuaris puguin realitzar la transició a ETRS89 de manera coherent amb la cartografia.

www.icc.cat/Home-ICC/Geodesia/ETRS89

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.