Notícies d' urbanisme

Nou projecte especulatiu de la reforma del Port Vell

Escrit per Octavio Redondo.

Nou projecte especulatiu de la reforma del Port Vell, ampliació i privatització del Moll d’Espanya, que implicarà nous impactes socials no només al barri de la Barceloneta sinó a la ciutat en clar detriment de la cultura marítima i del nostre dret a la ciutat.

Aquest projecte fa visible de nou l’obstinació per promoure un model de ciutat excloent i privatitzat només a l’abast d’alguns super-rics. En aquesta part de la ciutat coneixem molt bé les problemàtiques vinculades a l’especulació urbanística i a la privatització de l’espai públic com va ésser per exemple la construcció de l’hotel Vela o del Complex Comercial del Maremàgnum ben a prop a les immediacions del Port Vell.

Per defendre i fer front els nostres interessos s’ha constituit “la Plataforma en Defensa del Port Vell

Aquesta plataforma denúncia la vulneració del dret d’accés a la informació per part de les persones i entitats afectades, que fins i tot i sol·licitant-ho no han pogut accedir a la totalitat del projecte.

Si voleu estar més informats, visiteu el blog "defensemportvell"

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.