Notícies d' urbanisme

Nou Pla Director Urbanístic Metropolità

Escrit per Susanna Martín.

PGM | URBAWEBUn centenar d'experts convocats per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) es van reunir al Citilab de la ciutat del Baix Llobregat per celebrar la primera i multitudinària sessió de treball. L'objectiu de l'AMB és que l'avanç del nou pla director urbanístic (PDU) estigui a punt el maig del 2015.

En aquest primer pas van prendre part arquitectes, enginyers, economistes, juristes i experts en medi ambient. En sessions de matí i tarda, primer amb intervencions individuals i després en grups de treball, els experts van coincidir que el PGM de 1976 es va dissenyar "amb una dependència molt clara de les infraestructures" i que el seu successor "haurà d'identificar altres referències i paradigmes", segons informa l'AMB.

El vicepresident executiu de l'AMB, el socialista i alcalde de Cornellà Antonio Balmón, va obrir la jornada de treball acotant l'acció d'aquest jove organisme: "Tenim el repte de ser una institució amb ànima, capaç d'aportar intel·ligència i reflexió en l'ordenació i el desenvolupament del seu territori format per 36 municipis".

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.