Notícies d' urbanisme

Nou comitè d'experts

Escrit per Octavio Redondo.

La Conselleria crearà un comitè d'experts sobre la reforma de les polítiques territorials i d'urbanisme que abordarà els aspectes relacionats amb l'ordenació del territori.

El comitè d'experts proposarà noves mesures i tindrà com a objectiu facilitar la participació de les entitats.

La presidència de l'òrgan recaurà en el Conseller Santi Vila, el director general d'Ordenació del Territori i Urbanisme, Agustí Serra, ocuparà la vicepresidència segona --la primera s'escollirà entre els membres del comitè--, i el director de l'Institut català del Sòl (Incasol), Damià Calvet, coordinarà el funcionament.

Els ajuntaments estaran representats per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), hi haurà un membre de diversos col·legis professionals, i entre els 17 representants del món acadèmic es troben el conseller delegat de Teyco, Jordi Sumarroca, i el de Comsa Emte i president de Construmat, Josep Miarnau.

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.