Notícies d' urbanisme

L’actuació dels tècnics de Lloret de Mar va ser correcte segons el Jutjat

Escrit per Octavio Redondo.

El Jutjat de Blanes ha decidit arxivar la causa penal contra l'arquitecta de Lloret de Mar i el tècnic de la Comissió d'Urbanisme per les obres del xalet de luxe a la finca de Can Juncadella.

El jutge conclou que l'actuació dels dos funcionaris va ser "correcta". En conseqüència, el jutjat ordena que s'arxivi la causa que se seguia per un delicte de prevaricació urbanística.

SOS Lloret va denunciar al fiscal especialitzat en Urbanisme i Medi Ambient que l'obra que s'estava duent a terme a la finca Can Juncadella -protegida per diverses normatives- s'estava convertint en molt més gran que l'obra menor que havia de ser inicial.

Això va suposar que, ja d'entrada, s'imputessin l'arquitecta municipal de l'Ajuntament i un tècnic de la Comissió d'Urbanisme de Girona. El fiscal considerava que hi havia indicis que tots dos havien comès un delicte de prevaricació urbanística.

Ara, després d'analitzar la documentació i escoltar les declaracions, el jutge conclou que cap dels dos imputats va actuar "de manera arbitrària”
"Sembla que la seva actuació va ser correcta i no es correspon a motius que no siguin els habituals en el desenvolupament de les seves obligacions", resol el jutjat. Entre d'altres, la interlocutòria conclou que, tot i que el nou Pla General de Lloret estigués aprovat, com que encara no havia entrat en vigor, no és estrany que la llicència d'obres "es tramités per una altra via".

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.