Notícies d' urbanisme

Irregularitats a l'obra de Petrov

Escrit per Octavio Redondo.

El regidor d' Urbanisme de Lloret admet irregularitats a l'obra de Petrov

El regidor d'Urbanisme de Lloret de Mar, Jordi Martínez (CiU), va admetre ahir davant la jutge que el presumpte cap de la màfia russa a Lloret, Andrei Petrov, va iniciar les obres de construcció d'un centre comercial al municipi sense dipositar el preceptiu aval, una irregularitat tècnica que l'Ajuntament impedirà que es repeteixi.

Segons la seva versió dels fets, el mafiós rus va emprendre els moviments de terres necessaris per dur a terme les obres a l'hotel Aurora, abans de dipositar els 197.000 euros de l'aval mediambiental preceptiu que el consistori exigeix als constructors, com a garantia que gestionaran correctament els residus que generi el projecte.

El constructor Andrei Petrov, de fet, va sol·licitar a l'Ajuntament una exempció del pagament d'aquest impost, al·legant que les deixalles generades per la construcció es dipositaven al lloc correcte, i va iniciar les obres sense que el consistori li donés resposta a la seva sol·licitud.

Font d'informació: diaridegirona.cat

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.