Notícies d' urbanisme

Gestió de Qualitat i Medi Ambient per el Port Esportiu El Balís

Escrit per Susanna Martín.

Port El Balís | URBAWEB

El Port Esportiu El Balís, dins el terme municipal de Sant Andreu de Llavaneres, tutelat per la Direcció general de Transports i Mobilitat i gestionat pel Club Nàutic El Balís, ha rebut la certificació del seu Sistema de Gestió de Qualitat i Medi Ambient, que garanteixen l’optimització, control i millora continuada dels seus processos i el respecte al medi ambient.

Aquestes normes internacionals de gestió empresarial doten el port del seu principal objectiu, per una banda aconseguir la satisfacció dels clients i oferir una millor qualitat en la prestació dels serveis portuaris a embarcacions en les seves instal·lacions nàutic esportives, i d’altra banda, la reducció dels principals impactes de les seves activitats com són els consums energètics, la generació de residus i el control de deixalles.

L’àmbit d’aplicació  d’ambdues certificacions és el lloguer d’amarratge, les activitats esportives i socials, l’escola de vela, la gestió de platja, l’estació de servei de carburants i la gestió de les concessions (escar, tallers de reparació, locals comercials i restaurants).

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.