Notícies d' urbanisme

Full de ruta de Territori i Sostenibilitat

Escrit per Octavio Redondo.

El conseller Vila relata el full de ruta del Departament de Territori i Sostenibilitat.

El Conseller Vila ha destacat que “Aquesta ha de ser la legislatura del transport públic i l’ habitatge, com a contribució a les polítiques de l’estat del benestar que vol mantenir i reforçar aquest Govern”, ha manifestat el conseller. Vila ha afegit que “apostarem pel reforçament de les polítiques que garanteixin el dret a l’habitatge i el manteniment d’una oferta de transport públic equilibrada i justa”.

Un dels principals objectius del Departament en matèria ambiental és la lluita contra el canvi climàtic.

També s’impulsarà una Llei de Biodiversitat i Patrimoni Natural, que garantirà la conservació del capital natural del país.

El conseller ha destacat la voluntat de donar suport a les empreses del sector “Hem de posar al servei de les nostres empreses aquelles infraestructures que permeten la internacionalització de la nostra economia, com el Corredor Mediterrani o els nostres aeroports”.

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.