Notícies d' urbanisme

Canòpia Urbana projecte guanyador

Escrit per Octavio Redondo.

El projecte guanyador per a les futures Glòries és l'anomenat Canòpia Urbana

Nus de Glòries | URBAWEB

El projecte guanyador recupera part de l'antic Rec Comtal i incorpora un mirador elevat amb vistes sobre el parc, on la vegetació es difumina fins a la Meridiana. L'objectiu és garantir la nova centralitat de la plaça, ordenar-ne la mobilitat fomentant el transport sostenible, maximitzar l’espai verd i reordenar equipaments i habitatges previstos en el plantejament de l’espai.

Canópia Urbana | URBAWEBUn jurat format per experts i representants veïnals ha escollit finalment, i després de quatre dies de deliberacions, el project UTE UTE agence Ter, conjuntament amb la gironina Ana Coello de Llobet, i el verd hi juga un paper més urbanístic que decoratiu, raó per la qual el president del jurat, Jaime Lenier, ha dit que la proposta guanyadora “és més d’ecoarquitectura que d’egoarquitectura”. Entre els diversos espais que s’hi recreen, destaca una “àgora digital”.

Tant aquesta com la resta de propostes han estat elaborades per diversos equips d’arquitectes, que les han presentades de forma anònima, i que proposen solucions per reformar l’espai de 13 hectàrees després de l’enderroc del nus viari.

 

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.