Notícies d' urbanisme

Can Juncadella

Escrit per Octavio Redondo.

Xalet de luxe a Can Juncadella

Xalet de luxe | Urbaweb

Urbanisme revisarà l´informe d´obra de Can Juncadella

Can Juncadella | UrbawebComissió Territorial d'Urbanisme va afirmar ahir que es revisarà l'informe que va emetre el mateix organisme l'any 2010 per autoritzar la construcció del xalet de luxe a Can Juncadella, a Lloret de Mar, per analitzar si hi va haver alguna irregularitat en el procediment. Tot i això, el director general d'Urbanisme, Agustí Serra, va recordar que la Comissió no és qui ha de donar l'ordre d'aturar l'obra i que, en tot cas, aquesta decisió ha de recaure en l'Ajuntament. Tot i això, Serra va advertir que s'ha de ser "molt curós" amb aquest assumpte ja que la llum verda a l'obra es va donar en base a les directrius del POUM de Lloret de Mar, que va ser aprovat el 2007.

L'Ajuntament de Lloret van destacar que la Comissió d'Urbanisme va fer un informe vinculant i que l'Ajuntament va atorgar la llicència d'obres basant-se en aquest.

Amb la resolució aprovada al Parlament demanant a Urbanisme que aturi les obres, però, el procés queda un cop més en entredit. En aquest document, ICV recollia que la finca es troba dins l'Espai d'Interès Natural del Massís de Cadiretes i de la xarxa europea Natura 2000, i afirmava que no s'havien tingut en compte tres informes mediambientals desfavorables.

Font d'informació: diaridegirona.cat

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.