Notícies d' urbanisme

Agustí Serra té plena confiança en Camil Cofan

Escrit per Agustí Mercader.

Can Junquera | URBAWEB

El director general referma la confiança amb l'excap de servei de Girona i la secretària de la comissió, imputats per prevaricació.

La Direcció General d'Ordenació del Territori i Urbanisme tanca files al voltant de l'excap de servei a Girona, Camil Cofan, i la secretària que han declarat com a imputats per un delicte de prevaricació urbanística per haver emès un informe favorable al projecte de construcció del xalet de luxe de Can Juncadella, a Lloret de Mar (Selva).

El director general, Agustí Serra, ha afirmat que té "plena confiança" en ells, a qui ha qualificat de "grans professionals". Serra ha recordat que la comissió actual ha revisat l'expedient del 2010 i ha conclòs que compleix totes les exigències jurídiques. Serra recorda que el 2005 es va aprovar el POUM de Lloret que permetia una obra així i "ningú s'hi va oposar".

Font d'informació: Agència Catalana de Notícies

URBAWEB utilitza Cookies per oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues navegant al lloc web, considerem que acceptes la Política de Privacitat, l'Avis Legal, Condicions d'Us i la Política de Cookies.